SZUKAM M3 dla żony :-) - prywata do Mike'a
SZUKAM M3 dla żony :-) - prywata do Mike'a
Witam wszystkich, jestem tu nowy.
Jak w temacie obiecałem swojej lepszej połówce prezent w postaci M3, rocznik 2007-8.
Po dość dokładnej lekturze tego forum rzuciło mi się w oczy piękne auto Mike'a, którego zdjęcia widnieją także tu:
http://otomoto.pl/bmw-m3-krajowy-gwaran ... 62640.html
Mam pytanie: Mike, sprzedajesz czy też ktoś sobie 'pożyczył' zdjęcia a sprzedaż dotyczy innego auta? Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
Dzięki i pozdrawiam
Jak w temacie obiecałem swojej lepszej połówce prezent w postaci M3, rocznik 2007-8.
Po dość dokładnej lekturze tego forum rzuciło mi się w oczy piękne auto Mike'a, którego zdjęcia widnieją także tu:
http://otomoto.pl/bmw-m3-krajowy-gwaran ... 62640.html
Mam pytanie: Mike, sprzedajesz czy też ktoś sobie 'pożyczył' zdjęcia a sprzedaż dotyczy innego auta? Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
Dzięki i pozdrawiam
Re: SZUKAM M3 dla żony :-) - prywata do Mike'a
Kolega Mike ostatnio zalogował się na forum prawie rok temu.
Jestem jestem 
Emka nie na sprzedaz! Bylem o krok od tego, ale porszawka na ktora sie grzalem zostala sprzedana komus innemu.
Zostaje z M3- zamowione felgi z USA doszly po 9 miesiacach, po platnosci, i sie na nowo zakochalem

Emka nie na sprzedaz! Bylem o krok od tego, ale porszawka na ktora sie grzalem zostala sprzedana komus innemu.
Zostaje z M3- zamowione felgi z USA doszly po 9 miesiacach, po platnosci, i sie na nowo zakochalem

///M3 4.0 V8 Jerez Black
- robert///m3
- Kontakt:
jeśli chodziłeś nad 911 turbo od właściciela z wawy to wiem kto ją kupił
chyba że nie o tą chodzi to sorki

prawdziwa BMK-a to M-ka
nie, nie z wawy. inna, od dealera na pomorzu.
///M3 4.0 V8 Jerez Black
Dzięki za odzew Mike! Dziwię się jedynie, że mogłeś sięodkochać w takim samochodzie ;-)
Wczoraj oglądałem jedną i po tym gdy właściciel przewiózł moją koleżankę małżonkę to siłą ją trzeba było wydobywać z samochodu. Nic dziwnego, fantastyczne auto!
BTW, jadę sprawdzać jednądo ASO dzisiaj. Podpowiedzcie Panowie na co zwracać szczególną uwagę. Sprzęgło? Z góry dzięki i pozdrówka.
Wczoraj oglądałem jedną i po tym gdy właściciel przewiózł moją koleżankę małżonkę to siłą ją trzeba było wydobywać z samochodu. Nic dziwnego, fantastyczne auto!
BTW, jadę sprawdzać jednądo ASO dzisiaj. Podpowiedzcie Panowie na co zwracać szczególną uwagę. Sprzęgło? Z góry dzięki i pozdrówka.
No więc Panowie, zakup został dokonany. Żonka zachwycona, ja szczerze mówiąc też. Żeby było smieszniej to facet od którego zakupiłem auto przesiada się do Porsche. Czyżby więc zazębiła się Twoja porszawka, Mike?